Bicycle Café

česky | english

Infopoint

čtvrtek 22. dubna 2010

Brzdy Ciamillo v Bicycle Café

Američan Ted Ciamillo je tak trochu blázen. Kromě toho, že vymyslel brzdy Zero Gravity, má rozjeté daleko šílenější projekty. Nejen, že spojil cyklistické tretry s obří ploutví, díky níž plave jako delfín, ale také postavil speciální podmořské šlapadlo, se kterým chce pokořit Atlantický oceán!
Ponorky a ploutve sice v Bicycle Café nenajdete, ale brzdy tu pochopitelně své místo mají. Na své si přijde každý – můžete vybírat ze třech modelů.



Ciamillo Zero G je základním hliníkovým modelem, avšak s výbornou váhou 133 gramů. Nechybí titanový kit v podobě šroubků. Navíc si Zero G můžete naprosto fantasticky nadesignovat podle svého přání – každou ze šesti částí brzdy je možné naeloxovat jinou barvou!



Ciamillo Negative G vychází z modelu Zero G, ale je určen méně odvážným sjezdařům, tedy těm cyklistům, kteří berou za brzdové páky silněji. S větším výkonem se o malinko zvedla také váha (160 gramů) a možnost barevné customizace zůstává.

Ciamillo Gravitas je potom absolutním šperkem. Tělo kompletně z karbonu, titanové šrouby, bezkonkurenční váha 120 gramů, skvělé dávkování brzdné síly a zároveň titul nejlehčí a nejvýkonnější silniční brzda na světě.
Tak kterým dáte přednost vy?

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka