Bicycle Café

česky | english

Infopoint

úterý 15. září 2009

Jan Hruška je mistr republiky v maratonu

Jan Hruška je dvojnásobým mistrem republiky!

Biker týmu Cyklotrenink.com dvakrát dokázal porazilt českou maratonskou elitu, doplněnou i o specialisty na cross country a jasně ukázal, kdo je v české kotlině nejlepším maratoncem. Oba tituly vybojoval na kolech postavených a připravených v Bicycle Café.

Rychlý půlmaraotnský mistrák Okoloprahy absolvoval Hanes na svém titanovém Litespeedu Ocoee, který jsme vám zjara představili v našem blogu.

Na jeden z nejtěžších maratonů v republice, Rallye Sudety, potom Honza vyrazil na dalším stroji postaveném v Bicycle Café. Celoodpružený Specialized Epic S-Works byl nařezaný tak, že by ho bývalému vynikajícímu silničáři záviděl i známý ladič a mistr světa Christoph Sauser. Karbonové kliky THM Clavicula, exkluzivní sedlovka AX Lightness a lehoučká kola na nábojích Tune Prince a Princess byly funkční a spolehlivou oporou na kopcovité a kamenité cestě za vysněným maratonským titulem.

Jan Hruška bude závodit s vrtulníkem na dresu i v příští sezóně a my vám už teď můžeme slíbit, že se postaráme o ten nejlepší materiál…

Bicycle Café gratuluje!!!

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka